Mobirise free site maker

CE FACI IN CAZ DE DAUNA ?PAGINA DE START: http://www.calculator-rca-ieftin.ro/

In cazul in care sunteti implicat intr-un accident, pentru a va putea ajuta, ne puteti contacta la adresa de email cnasigurari@gmail.com . Daca in accidentul in care ati fost implicat nu sunt victime sau mai mult de doua autoturisme, puteti completa o constatare amiabila de accident.

Constatarea amiabilă de accident

Conducătorii auto implicați într-un accident rutier pot utiliza, începând din 1 iulie 2009, formularul de Constatare amiabilă de acccident în relația cu societățile din domeniul asigurărilor, fără a mai fi necesară întocmirea de documente de constatare de către poliție.

Atenție: Puteți folosi acest formular doar în situația în care accidentul rutier s-a întâmplat pe teritoriul României, între două vehicule, iar în urma acestuia au rezultat numai pagube materiale (deci nu și vătămări corporale/decese).

În acest fel, persoana îndreptățită să primească despăgubiri pentru daunele materiale produse în urma accidentului se adresează direct societății de asigurare, economisind astfel timpul pe care l-ar fi alocat pentru drumul la poliție, de unde ar fi trebuit să obțină procesul verbal, dar și autorizația de reparație a vehiculului.

Dupa completarea formularului de constatare amiabila de accident, este necesar ca pagubitul sau vinovatul sa sune la call center-ul societatii de asigurare a vinovatului pentru a putea face o programare la unul dintre centrele de dauna ale societatii in vederea deschiderii dosarului de dauna.

Daca in accidentul in care ati fost implicat au existat victime sau au fost implicate mai multe autoturisme este obligatoriu sa anuntati politia rutiera.

Accidente produse de străini

În cazul în care dețineți un vehicul înmatriculat în România, sunteți păgubit în urma unui accident rutier provocat de un vehicul și doriți să intrați în posesia despăgubirilor cuvenite, trebuie să știți că entitatea căreia trebuie să vă adresați în acest sens diferă în funcție de țara în care s-a produs accidentul şi de țara în care este înmatriculat vehiculul vinovat de producerea accidentului.


Bucur Obor

ADRESA PUNCT LUCRU
Sos. Colentina NR. 2 Bucuresti Sector 2, In Incinta Complexului Bucur Obor , Intrarea MC'DONALDS

PROGRAM PUCT LUCRU
Orele 10:00 - 18:00

CONTACTEAZA-NE
Email: cnasigurari@gmail.com